Ilgın Şehit Musa Altın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Atatürk ilkeleri ve inkılapları ışığında milli ve manevi değerlere sahip, yapıcı, araştırıcı, mesleğinin bilincinde, ekip çalışması yapabilen, toplum sorunlarına duyarlı, çağı yakalamış, örnek sağlık personeli yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Ülkemizin sağlık personeli ihtiyacını karşılamak amacı ile, ülkesine ve insanlığa hizmet için gereken beceri, tutum ve ahlaki sorumluluklar edinmiş, insanlar ile iletişimde başarılı, teknolojik gelişme ve imkanları kavrama ve kullanma becerisini yakalamış bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:20-16:50
Isınma: Kalorifer Doğalgaz
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: KÖYLERDEN TAŞIMALI EĞİTİMLE, ŞEHİR MERKEZİNDEN DE ÖZEL SERVİSLERLE ULAŞIM SAĞLANIYOR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: OKULUMUZ MERKEZİ SINAV PUANIYLA ÖĞRENCİ ALMAMAKTADIR.ÖĞRENCİLERİN DİPLOMA PUANLARI ESAS ALINMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 2022/2023 9. SINIF KONTENJANI: 40

Telefon - (0332) 881 22 44

WEB - https://ilginsml.meb.k12.tr

Adres - ŞIHCARULLAH MAH. İSTİKLAL CAD. TİCARET MESLEK LİSESİ SİTESİ NO 4 ILGIN / KONYA

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Konya Merkez Otogarından Ilgın Tur ve Ilgın Birlik münibüsleriyle Ilgın Otogarı´na geldikten sonra ılgın merkezde Lala Mustafa Paşa Külliyesinin arkasında kalıyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ilgın Merkeze 1 km uzaklıktadır.